Nieuwe kwaliteit Yoga Stoffen

Ontdek Onze Nieuwe Kwaliteit Yoga Stoffen: Perfectie in Beweging en Comfort

Bij Polytex Stoffen zijn we verheugd om een van onze nieuwste aanwinst te presenteren: hoogwaardige yoga stoffen die de perfecte balans bieden tussen functionaliteit, comfort en stijl.

Innovatieve Samenstelling voor Ultiem Comfort

Onze nieuwe yoga stof is samengesteld uit 78% polyester (PL) en 22% elasthaan (EA).
Deze combinatie biedt een aantal indrukwekkende voordelen:

Polyester (PL): Bekend om zijn duurzaamheid, ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen, maakt polyester deze stof perfect voor intensieve yogasessies. Het houdt de huid droog door zweet snel af te voeren, waardoor het lichaam koel en comfortabel blijft.

Elastaan (EA): De toevoeging van 22% elastaan zorgt voor uitzonderlijke rekbaarheid en flexibiliteit. Dit materiaal beweegt met je mee, ongeacht welke houding of beweging je aanneemt, en biedt daardoor maximale bewegingsvrijheid zonder enige beperkingen.

Met een breedte van 150 cm en een gewicht van 250 gr/m2, biedt deze stof de ideale dichtheid en structuur voor yoga- of andere sportkleding. De stof is stevig genoeg om ondersteuning te bieden, maar licht genoeg om een tweede huid gevoel te creƫren.

Veelzijdig Gebruik: Van Yoga tot Reisavonturen

Onze yoga stof is niet alleen ideaal voor yoga kleding, maar kan ook uitstekend dienen als ’travel quality’ stof. Hier zijn een paar redenen waarom:

Kreukbestendig: Dankzij de speciale samenstelling van polyester en elastaan is deze stof minder vatbaar voor kreukels. Dit maakt het de perfecte keuze voor kledingstukken die je tijdens het reizen in je koffer stopt. Bij aankomst haal je ze er kreukvrij uit, klaar om gedragen te worden.

Sneldrogend:: Tijdens het reizen is het niet altijd mogelijk om lang te wachten tot je kleding droog is na het wassen. Deze stof droogt snel, wat handig is voor mensen die vaak onderweg zijn en hun kleding regelmatig moeten wassen.

Comfort en Stijl: Of je nu een lange vlucht hebt of een dag vol sightseeing, comfort is essentieel. Deze stof biedt niet alleen comfort maar ook een stijlvolle uitstraling, waardoor je er altijd goed uitziet, ongeacht de omstandigheden.

Onze yoga design stoffen zoals deze zebra– en abstracte print zijn perfect te combineren met onze uni yoga stoffen!

Milieuvriendelijke Keuzes en Duurzaamheid

Onze nieuwe yoga stof is ontworpen met oog voor het milieu. Polyester is recyclebaar, wat helpt bij het verminderen van afval en de ecologische voetafdruk.

Bekijk hier al onze yoga stoffen.